Loading Laddar...
 
 
 

Bil

Körlektion á 70 minuter 920:-
Individuell teorilektion á 70 minuter 780:-
Riskutbildning del 1 - elev på skolan 650:-
Riskutbildning del 1 - privatist  750:-
Riskutbildning del 2 2.400:-
Teori digitalt "Köra bil" 2.500:-
Elevcentralen standard 2.100:-
Lån av bil vid uppkörning 700:-

 

Startpaket digitalt "Köra bil" - 13.900kr

teori digitalt läromedel: Ett interativt studiematerial där du kan läsa/lyssna på texter, se filmer, arbeta med övningar. Teorifrågor via Elevcentralen. Göra snabb- anpassade- och sluttester. Lärarledda teoriforum på trafikskolan. Tillgång till datorerna på trafikskolan för att studera teori. Bokning direkt i appen. Forum, Körkortskampen mm. 

Teori - digitalt läromedel: Ett interativt studiematerial där du kan läsa/lyssna på texter, se filmer, arbeta med övningar. Teorifrågor via elevcentralen. Göra snabb- anpassade- och sluttester. Lärarledda teoriforum på trafikskolan, Till, 9 körlektioner á 70 minuter, Riskettan. Risktvåan. Hyra av bil i samband med uppkörning. 
 

 

Paketpriserna gäller endast vid förskottsbetalning och är giltliga 1 år till det pris man köpt det för. Förskottsbetalningar och paket gäller i 2 år från inbetalningsdatum, efter det förfaller ej nyttjat belopp. Ingen garanti att du är färdig till körkortsprov efter lektionerna som ingår i paketet. Utnyttjas inte alla delar i paketet betalar vi tillbaka återstående belopp med ett avdrag av ev. rabatter + 10% för administrativa kostnader.